Antenne Winkel / Hogt Telecom is een van de communicatie webshops. Het vertrouwde adres voor: Coax, zenders (analoog/digitaal/dmr), ontvangers, antennes, meetapparatuur, connectoren, onderdelen. Wij verkopen alleen producten van goede kwaliteit. En door de jaren lange kennis op gebied van telecommunicatie kunnen we u goed adviseren. Ook service staat hoog bij ons in het vaandel. Bij Antenne Winkel / Hogt Telecom staat de klant op de eerste plaats!

Wie zijn wij?

Antenne Winkel / Hogt Telecom is een gespecialiseerd bedrijf in levering, aanleg en onderhoud van kabeltelevisie-, satelliet- en communicatiesystemen. Antenne Winkel / Hogt Telecom, gevestigd in Hengelo, is al bijna 10 jaar actief in deze branche.

Hogt Telecom is de importeur en distributeur van HQT & Hytera portofoons en mobilofoons.

Antenne Winkel is de webshop van Hogt Telecom.

Vanaf 2014 is Hogt Telecom zich ook meer gaan richten op de communicatie branche. 

Voor de zendamateur en zakelijke communicatie hebben we in onze webshop diverse mooie producten. Doordat onze eigenaar al jaren in bezit is van zijn Full license, weet hij ook precies wat de zendamateur's en bedrijven nodig hebben. Hierdoor kunnen we het juiste materiaal voor de zendamateur's en bedrijven  leveren.

Tevens is Hogt Telecom reseller van de Compleet VOIP dienst van Onexs en reseller voor Astra2Connect.

Heeft u een storing van de ontvangst van uw televisie signaal? Dan komen we graag bij u langs om de storing te verhelpen. Het start tarief van Hogt Telecom ligt op € 50,-. In de regio Twente en over de grens (Gronau,Bad Bentheim,Nordhorn) worden er geen voorrijkosten berekend. Indien u buiten dit gebied woont, dan worden de voorrijkosten € 1,- per kilometer. Gerekend vanaf Hengelo (OV).