fbpx

Hytera MD-785 GPS

Easy to use digital mobile radio with ergonomic design.

De mobiele radio's MD785 en MD785G DMR bieden veelzijdige digitale functies die u in staat stelt om informatie uit te wisselen in alle soorten situaties. Met hun ergonomisch ontwerp, eenvoudig te bedienen gebruikersinterface en de opmerkelijke kwaliteit, ze zijn de ideale oplossing voor uw communicatie-eisen; ongeacht of ze zijn gericht op de efficiƫntie van uw bedrijf te optimaliseren of in staat om te reageren op noodsituaties te allen tijde.
md785g-dm
beschikbaarheid:  
Beschrijving

Uitstekende spraakoverdracht
Dankzij de gelijktijdige toepassing van smalle band codecs en digitale foutcorrectie, de MD785 / MD785G biedt u een uitstekende geluidskwaliteit in luide omgevingen en in grens gebieden van de radiodekking.

Dual mode
De MD785 / MD785G beschikt over een analoge als een digitale modus en is compatibel met de momenteel gebruikte analoge systemen, waardoor de overgang naar het digitale tijdperk te vereenvoudigen.

Verbeterd gebruik van het radiospectrum
Dankzij de TDMA-proces, de MD785 / MD785G kunt u de beschikbare bandbreedte met dubbel kanaal capaciteit toe te wijzen.Dit heeft een duidelijk verzachtende effect op het verhogen van spectrum schaarste.

Digitale encryptie
Encryptie met behulp van encryptie-algoritme ARC4 (40 bit) in overeenstemming met DMRA of optionele algoritmen AES128 en AES256 (128 en 256 bit) zorgt voor veilige communicatie.

Betrouwbaarheid en kwaliteit
De MD785 / MD785G voldoet aan de normen MIL-STD-810 C / D / E / F / G en voldoet aan de IP54 beschermingsgraad.Een hoge mate van betrouwbaarheid verzekerd zelfs in ruwe omgevingen.

Veelzijdige functionaliteit
Naast de traditionele communicatie functies, de MD785 / MD785G beschikt over tal van digitale en optionele functies, waaronder SMS-berichten, GPS-plaatsbepaling en een eenzame werknemer functie.

Expansie-interface
Dankzij de uitbreiding interface kan het bereik van de functies van de MD785 / MD785G worden uitgebreid om de belangrijkste functies zijn.Accessoires en toepassingen die door partners kan worden aangesloten interface.

Intuïtieve interface en de belangrijkste begeleiding
De hoge resolutie LCD-scherm biedt een helder display, zelfs onder moeilijke lichtomstandigheden.Het grote toetsenbord en ergonomische programmeerbare toetsen vergemakkelijken efficiënte en productieve communicatie.

Upgradeable software
Upgradeable software maakt het gebruik van nieuwe functies mogelijk te maken.Door het veranderen van de firmware-software, kunnen andere digitale en analoge modi ingeschakeld, zonder dat de aanschaf van een nieuw radioapparaat.